Qui som?

Som l’Anna, la Núria, la Belen, la Lourdes i l’Àngels, amigues i que des d’una experiència personal hem viscut aquesta necessitat i hem tingut clar que alguna cosa s’havia de fer.

Així que ens ha faltat temps per crear una associació, presentar-nos a concursos, guanyar un premi de la fundació punt cat , engegar el desenvolupament de la plataforma , cercar col·laboracions amb entitats que ja tenen habitatges, contactar amb hospitals perquè ens coneguin.

Mitjançant aquesta web et pots registrar per col·laborar o per ser-ne un usuari.

Bones a tothom!

El meu nom és Anna i sóc l’excusa que ha servit per crear SOS3. Ara us explicaré per què.

Era una vegada una família que vivia en un poblet de la Costa Brava, apropet de Girona i lluny de Sant Joan Despí, per posar un exemple.

El pare d’aquesta família va tenir un problema de salut greu i una part de la solució passa per operar-se en un hospital una mica llunyà. Posem, un hospital a una hora i trenta minuts en cotxe, és a dir a Sant Joan Despí. Segons els càlculs dels metges, aquesta persona hauria d’estar ingressada a l’hospital un mínim de quinze dies. I a qui li agrada estar sol a l’hospital? Doncs a ningú, clar!

Així doncs, un cop concretada la data de l’operació, la familia es va posar en marxa a buscar algun lloc on poder dormir durant aquests dies. Van buscar a per tot: web de l’hospital, web de l’ajuntament,... Però no van saber trobar un lloc on dormir especialment dedicat a aquestes ocasions. Així va ser que van acabar llogant una habitació d’hotel, pagant com si estiguessin de vacances.

Dies després, quan va córrer la veu de la situació d’aquella família, van sorgir amics, coneguts, coneguts d’amics i familiars, que oferien casa seva per tenir un lloc on descansar, dutxar-se i desconnectar. Quina gran sort, la nostra!

Però… quanta gent es deu trobar com nosaltres però sense la xarxa? Quanta gent oferiria casa seva de forma desinteressada? Ah! I si fem alguna cosa per posar-los en contacte?

Doncs si, acabeu de llegir el naixement de SOS3!

Anna Reyner